Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Και εμείς στον καναπέ !
·         Μείωσαν τις συντάξεις στέλνοντας εκατομμύρια ηλικιωμένους έλληνες στην εξαθλίωση και στα σκουπίδια της λαϊκής. Και εμείς οι νεότεροι, ατάραχοι στον καναπέ μας κουνήσαμε το κεφάλι καθώς πίναμε ακόμα μια γουλιά απ’ το φραπέ μας.
·         Μείωσαν τις αμοιβές των δημοσίων υπαλλήλων. Όχι μόνο των υψηλόμισθων αλλά και εκείνων που εργάζονται για 800 ή 900 ευρώ. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς καμία ευαισθησία, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς έκαναν κόλαση τη ζωή χιλιάδων ελλήνων. Και εμείς κάναμε κριτική από τον καναπέ μας υπό το φως της τηλεόρασης. «Έτσι είναι, το δημόσιο ήταν στο κάτω κάτω επιλογή τους. Καλά να πάθουν». Λες και μιλούσαμε για ξένους και όχι για έλληνες, λες και δεν ήξεραν ότι….
·         Θα έφτανε και η στιγμή του ιδιωτικού τομέα. Κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, εργασία και το Σάββατο, μισθοί της πείνας, λουκέτο σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, άνεργοι που σε πολύ λίγο θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο έλληνες, εργασιακός μεσαίωνας, ξενιτιά, αυτοκτονίες, μιζέρια και δυστυχία όπου και εάν γυρίσουμε το κεφάλι μας. Και εμείς εξακολουθούμε να παρακολουθούμε τα γεγονότα στη τηλεόραση, λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε κάποια ταινία. Κουνάμε το κεφάλι και πίνουμε ακόμα μια γουλιά.
·         Ακούσαμε ότι η Θράκη σε λίγο δεν θα είναι ελληνική. Το Αιγαίο δεν ανήκει στους έλληνες. Η Ήπειρος ανήκει και σε άλλους. Ε και λοιπόν; Ο καναπές μας είναι εδώ. Ζεστός και βολικός. Αυτός ο καναπές είναι δικός μου και δε πρόκειται να τον πατήσει κανείς. Εγώ είμαι απόγονος του Λεωνίδα, του Περικλή, του γέρου του Μοριά και του Βελουχιώτη !. Να μας χαίρονται.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΑΣ !!!

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!!

ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου