Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΕΣ

Το Πατριωτικό Μέτωπο είναι ένα βαθιά δημοκρατικό κίνημα που επιχειρεί την ενεργοποίηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της πατρίδας μας, με σκοπό την ανατροπή του σάπιου πολιτικού και οικονομικού σκηνικού των τελευταίων δεκαετιών. Πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις που συστηματικά οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην οικονομική αλλά κυρίως στη πολιτιστική και κοινωνική καταστροφή.

Η κρίση χρέους είναι το αποτέλεσμα της απώλειας δημοκρατικών θεσμών, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς, που δυστυχώς έπαψαν πλέον να χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο με βασικές αρχές:

  • Την εφαρμογή δημοκρατικών λειτουργιών στη λήψη αποφάσεων
  • Τη δικαιοσύνη και τον σεβασμό στο Σύνταγμα των Ελλήνων και τους νόμους
  • Την επίδειξη ανθρωπιάς σε κάθε πολιτική ή κοινωνική του δράση
επιχειρεί το δύσκολο εγχείρημα να αναβιώσει δημοκρατικές διαδικασίες που δίνουν σε κάθε πολίτη την ευκαιρία να προτείνει, να συμμετέχει στον διάλογο και στη λήψη αποφάσεων.

Εάν είσαι και εσύ ένας από εκείνους που αναγνωρίζουν τη κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε η πατρίδα μας, εάν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του τόπου μας, εάν είσαι από εκείνους που δε νιώθουν πλέον άνετα στη ζεστασιά του καναπέ τους, επικοινώνησε με τα μέλη του κινήματος και ένωσε τη δύναμη σου με τη δική μας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον διαδικτυακό μας τόπο http://www.pamet.gr/.

Για καταγγελίες που αφορούν το σύνολο των δήμων του Πειραιά μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον αρμόδιο Συντονιστή του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου