Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Η ελληνική κοινωνία περνάει ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της νεώτερης ιστορίας της. Και αυτό διότι ακόμα και τα σκοτεινά χρόνια, της πρώτης γερμανικής κατοχής, υπήρχε σχεδόν σε κάθε γειτονιά ένα κρυμμένο ραδιόφωνο που έδινε κουράγιο και ελπίδα στους υπόδουλους έλληνες, ότι η μέρα της λευτεριάς δεν θα αργούσε να 'ρθει...

Σήμερα τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με χιλιάδες τόνους ψέμματα και φροντίζουν ώστε να χαθεί από μέσα μας κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Κάθε ελπίδα που μπορεί να μας οδηγήσει ξανά στις πλατείες. Κάθε ελπίδα που μπορεί να κινήσει τους Έλληνες σε νέους αγώνες για τη λευτεριά της πατρίδας. 

Η ελληνική κοινωνία στέκεται ακόμα όρθια χάρη στους δυνατούς οικογενειακούς και κοινωνικούς δεσμούς που δημιούργησε όλους αυτούς τους αιώνες, απουσία ενός κράτους με δίκαιο και κοινωνικό χαρακτήρα. Μία κοινωνία στην οποία η λέξεις "αξιοπρέπεια" και "φιλότιμο" αποκτούν μοναδική ερμηνεία και αξία. Αυτούς τους δεσμούς επιδιώκει να καταστρέψει η νέα τάξη πραγμάτων και για τον λόγο αυτό επιστράτευσε τους καλύτερους υπάληλους που διαθέτει. 

Η δική μας απάντηση είναι μία και ονομάζεται ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Παραμένουμε δίπλα ο ένας στον άλλο. Δε θα χαθεί κανείς από εμάς. Δεν έχει σημασία εάν κάποιος είναι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, δεν έχει σημασία εάν είναι φτωχότερος ή πλουσιότερος, δεν έχει σημασία που μένει ή ποιό είναι το ύψος της σύνταξης του. Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι αδέρφια, απόγονοι ηρώων και ηρωίδων, και πως όταν με το καλό μας καλέσει το καθήκον, θα αγωνιστούμε για ακόμα μια φορά στην ιστορία μας όλοι μαζί. 

Ο καιρός της λευτεριάς είναι πλέον πολύ κοντά.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου