Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ !

Εκλογές με λίστα προωθεί η ελληνική κατοχική τρόϊκα. Και αναφέρομαι και στους τρεις γιατί όσο και εάν κλαψουρίζει ο Αντωνάκης τελικά θα πράξει αυτό που απαιτεί η συνείδηση του. Δηλαδή τη προδοσία της πατρίδας του. Η εκλογές, όχι με σταυρό προτίμησης, αλλά με λίστα βολεύουν τους Εφιάλτες και αυτό γιατί:

1. Δε τολμά κανείς υποψήφιος τους να εμφανιστεί δημοσίως. Η κατανάλωση αυγών και γιαούρτης θα αντικαταστήσει τις σημαίες και το χειροκρότημα.
2. Τα οικονομικά budgets είναι πλέον τόσο μικρά που δεν επαρκούν για τη πατροπαράδοτη πλύση εγκεφάλου 30 ημέρες πριν τις εκλογές.
3. Και τα τρία κόμματα θα πρέπει μετά τις εκλογές να συγκεντρώνουν επαρκή αριθμό βουλευτών για τη δημιουργία μιας νέας κυβέρνησης "εθνικής ενότητας", που θα συνεχίσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη κινεζοποίηση της ελληνικής οικονομίας. 
4. Θα διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι οι βουλευτές αυτοί θα είναι στη κυριολεξία "υπάκουα προβατάκια" στο μαντρί του κάθε τσοπάνη. 

Εμείς στο Πατριωτικό Μέτωπο φωνάζουμε στον κόσμο να αποδοκιμάσει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και μην υποκύψει στα εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα τους. Ότι και εάν δοκιμάσουν, δε μπορούν να ξεφύγουν από τη μοιρά τους που δεν είναι άλλη από τον δρόμο που οδηγεί στον Κορυδαλλό.

Η Ελλάδα μας ανήκει σε μας και στα παιδιά μας. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους κάποιοι.





1 σχόλιο:

  1. Όταν ο Ελληνικός λαός, από το 31 π.Χ έχει χάσει το δικαίωμα να έχει δική του ηγεσία, δικό του πολιτισμό, είναι θαύμα που υφίσταται.
    Οι διωγμοί του ιστορικά είναι γνωστοί, στην εποχή μας ακόμη και σήμερα πολλοί αμφισβητούν αυτούς τους διωγμούς. Έτσι
    Γράψε την λέξη illuminati kai αντέστρεψτε την.
    Βάλτην ανάμεσα μετά τα 3 w.
    Γράψε http://www.///////////////////.com
    Πάτα enter και θα δείς τι θα σου βγάλει.
    Βγάλε τα συμπεράσματα σου, είναι πραγματικοί ή φανταστικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή