Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αδέρφια,

Το Πατριωτικό Μέτωπο Πειραιά καλεί όλους εκείνους που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη θαλπωρή του καναπέ τους, προκειμένου να συνεισφέρουν τη προσπάθεια τους για την αναγέννηση της χώρας μας, ενάντια στα σχέδια της νέας τάξης.

Στο Πατριωτικό Μέτωπο, δεν υπάρχουν αρχηγοί, δεν υπάρχουν πεφωτισμένοι ηγέτες, δεν υπάρχουν διάσημα πρόσωπα από πολιτικά τζάκια ή τηλεπερσόνες.

Το Πατριωτικό Μέτωπο είμαστε όλοι εμείς, οι καθημερινοί Έλληνες, οι Έλληνες που ανησυχούν για το αύριο του τόπου και το αύριο των παιδιών τους. Είμαστε όλοι εμείς που θεωρούμε ότι για να δούμε Θεού Πρόσωπο πρέπει να αναλάβουμε την υπόθεση στα δικά μας χέρια. 

Η συμμετοχή του καθενός από εμάς στα κοινά δεν είναι πλέον επιλογή αλλά υποχρέωση. 

Όλοι μαζί μπορούμε.

1 σχόλιο:

  1. http://enieopsifodeltio.wordpress.com
    Τα ίδια τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους, ΚΑΙ στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές! Ως πότε;
    Η διάδοση της χρήσης του ενιαίου ψηφοδελτίου δεν αφορά μόνο τις εκλογές, αλλά να μάθουν όλοι την πολύτιμη ιστορία του, να φανεί ο διχαστικός αυτο/καταστροφικός ρόλος όσων το πολεμούν, να επεκταθεί και στις ενώσεις όπου ακόμα μονομαχούν παρασιτικά οι κομματικοί.
    Οι διάσημοι αρχαίοι Έλληνες νομοθέτες υμνήθηκαν επειδή ΨΥΧΡΑΙΜΑ έπεισαν αντιτιθέμενους να χρησιμοποιούν όλο και πιο πολύ το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, αντί για τις αυτο/καταστροφικές κλίκες!
    Λυκούργος: ίδρυσε γερουσία εκλεγόμενη από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
    Δράκοντας: 621 π.Χ. Όχι ισόβια, αλλά δεκαετής θητεία αρχόντων, εκλεγόμενων από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
    Σόλωνας: 592 π.Χ. Ίδρυσε ένα νέο βουλευτικό σώμα, τη βουλή των τετρακοσίων με ετήσια θητεία, και θέσπισε τη διαδικασία τής κλήρωσης εκ προκρίτων, δηλ. από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο. Σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία ο δήμος εξέλεγε ένα αριθμό υποψήφιων και στη συνέχεια γινόταν κλήρωση για την ανάδειξη των βουλευτών.
    Με ανάλογο τρόπο ανάδειξης εκ προκρίτων ίδρυσε το δικαστήριο Ηλιαία.
    Κλεισθένης: 508 π.Χ. Εισηγήθηκε να εκλέγει πάλι από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο η Εκκλησία τους 10 στρατηγούς.

    Η πραγματική δημοκρατία με συλλογικές αποφάσεις βγάζει υπεύθυνους από ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο
    Το 1821 ξεκίνησε μόλις συμφώνησαν και έβγαλαν στις ΠΛATEIEΣ βουλευτές με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όπως είχε προτείνει ο Ρήγας στο άρθρο 37. Μετά έφτιαξαν Συντάγματα που το υιοθέτησαν. Με άμεσες τοπικές κινήσεις για σχηματισμό ομάδων υπέρ ενιαίου ψηφοδελτίου - κατά της ξένης κατοχής, ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα!

    ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΕΝΙΑΙΟΙ!
    Πέρυσι το φασιστικό υπουργείο ανέβαλε τις εκλογές τής Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας γιατί είχαν προκηρυχθεί με ENIAIO ψηφοδέλτιο!...
    Φέτος οι 2 χιλιάδες των νοσηλευτών που ψήφισαν στην Αθήνα, έδωσαν με την ψήφο τους πολλές απαντήσεις σε όλους μας, και στην ΕΝΕ μια περίτρανη νίκη με ποσοστό πάνω από 70% στο ανεξάρτητο Ενιαίο ψηφοδέλτιο , καταδικάζοντας απερίφραστα τις αναίσχυντες κομματικές παρεμβάσεις. http://pasyno.gr/1433 4 Ιουλίου 2011

    Μπορεί να γίνει Αντικατοχικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, από τις πατριωτικές, αντιμνημονιακές οργανώσεις, με κάθε υποψήφιο να αναφέρει δίπλα από το όνομά του σε παρένθεση την ομάδα από την οποία προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή