Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αδέρφια,

Το Πατριωτικό Μέτωπο Πειραιά καλεί όλους εκείνους που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη θαλπωρή του καναπέ τους, προκειμένου να συνεισφέρουν τη προσπάθεια τους για την αναγέννηση της χώρας μας, ενάντια στα σχέδια της νέας τάξης.

Στο Πατριωτικό Μέτωπο, δεν υπάρχουν αρχηγοί, δεν υπάρχουν πεφωτισμένοι ηγέτες, δεν υπάρχουν διάσημα πρόσωπα από πολιτικά τζάκια ή τηλεπερσόνες.

Το Πατριωτικό Μέτωπο είμαστε όλοι εμείς, οι καθημερινοί Έλληνες, οι Έλληνες που ανησυχούν για το αύριο του τόπου και το αύριο των παιδιών τους. Είμαστε όλοι εμείς που θεωρούμε ότι για να δούμε Θεού Πρόσωπο πρέπει να αναλάβουμε την υπόθεση στα δικά μας χέρια. 

Η συμμετοχή του καθενός από εμάς στα κοινά δεν είναι πλέον επιλογή αλλά υποχρέωση. 

Όλοι μαζί μπορούμε.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ

Η χώρα βρίσκεται πλέον σε θέση "επιλεκτικής" χρεωκοπίας. Θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα σε θέση "στιγμιαίας", "δυνητικής", "εκ περιτροπής" ή οποιουδήποτε άλλου "χαρακτηρισμού" χρεωκοπίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζέφρυ ετοιμάζει την ανακοίνωση της ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ. Όπως επίσης ότι την ίδια στιγμή κάποιο συγγενικό του πρόσωπο θα απαιτήσει μερικά δισεκατομμύρια ευρώ από τη DEXIA έως εξαργύρωση των CDS στα οποία είχε επενδύσει τους τίμιους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.
Το σχέδιο λοιπόν τελειώνει κάπου εδώ. Οι μεγαλύτεροι ίσως απατεώνες όλων των εποχών πάνε ταμείο για να παντελονιάσουν τα κέρδη ενός ακόμα στημμένου αγώνα και από εκεί ξανά πίσω στη πατρίδα τους.

Οι εκλογές έρχονται, ο Τζεφρυ Walking φεύγει και αυτή τη φορά στις εκλογές, το μόνο που θα βρει στην κάλπη το ΠΑΣΟΚ θα είναι τα απίδια μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο πιστό στις δημοκρατικές αρχές που υπηρετεί ασκεί πρόσκληση μέσω της Συμμαχίας για την Ελλάδα, σε όλα τα δημοκρατικά και πατριωτικά κινήματα και κόμματα, προκειμένου να στείλλουμε τη σημερινή πολιτική σαπίλα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι ημέρες απαιτούν πρωτίστως ευθύνη. Η ένωση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου πρέπει να αποτελέσει την έννοια και τη προσπάθεια του καθενός από εμάς. Οι προσπάθειες κατακερματισμού και αποδυνάμωσης  του δημοκρατικού και πατριωτικού χώρου πρέπει να πέσουν στο κενό.

Ενωμένοι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.
Ενωμένοι χτίζουμε την Ελλάδα που θα αφήσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.